Motorhuis-directeur Dijkstra naar schadeketen ASN

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Dijkstra werkt elf jaar voor de Spuigroep, onder andere als directeur van Europcar en later bij Motorhuis, dat in 2015 door Spuigroep werd gekocht van Markeur. Daarnaast is hij chief operational officer bij de Spuigroep. “Ik heb het gevoel dat mijn taak bij het Motorhuis, namelijk zorgen voor een herstructurering, erop zit”, laat Dijkstra weten. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ken de huidige ceo van ASN International (Peter Hubregtse, red) nog uit mijn Europcar-tijd, en dat klikte gelijk. Ik word operationeel directeur. We kijken nog naar de precieze invulling, maar de focus ligt sowieso op het franchisenetwerk in nieuwe en bestaande landen.” Motorhuis staat op de negende plaats in de Automotive Dealerholdingtop 60.

Mark Toonen is sinds mei vorig jaar directeur van de Opel-afdeling van Motorhuis. Toonen is ook eigenaar van Opel-dealer ZAM Doorn. Jelle Hassefras stuurt de Citroën-tak aan. 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Motorhuis-directeur Dijkstra naar schadeketen ASN | Automotive Online

Motorhuis-directeur Dijkstra naar schadeketen ASN

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Dijkstra werkt elf jaar voor de Spuigroep, onder andere als directeur van Europcar en later bij Motorhuis, dat in 2015 door Spuigroep werd gekocht van Markeur. Daarnaast is hij chief operational officer bij de Spuigroep. “Ik heb het gevoel dat mijn taak bij het Motorhuis, namelijk zorgen voor een herstructurering, erop zit”, laat Dijkstra weten. “Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Ik ken de huidige ceo van ASN International (Peter Hubregtse, red) nog uit mijn Europcar-tijd, en dat klikte gelijk. Ik word operationeel directeur. We kijken nog naar de precieze invulling, maar de focus ligt sowieso op het franchisenetwerk in nieuwe en bestaande landen.” Motorhuis staat op de negende plaats in de Automotive Dealerholdingtop 60.

Mark Toonen is sinds mei vorig jaar directeur van de Opel-afdeling van Motorhuis. Toonen is ook eigenaar van Opel-dealer ZAM Doorn. Jelle Hassefras stuurt de Citroën-tak aan. 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.