Pon-topman spreker op Automotive Congres

Redactie Redactie
• Laatste update:

Smalbraak (1967) trad in 2000 in dienst bij de autoholding en werd in 2009 ceo. Onder leiding van Smalbraak investeerde Pon in de afgelopen jaren onder andere in een internationaal opererende fietsdivisie. Zo werden onder meer Gazelle, het Duitse Derby Cycle en het Canadese Cervélo overgenomen. Inmiddels komt driekwart van de omzet van Pon uit andere branches dan de automotive. 

Nationaal Automotive Congres
Het Nationaal Automotive Congres vindt plaats op 19 mei in de Philharmonie in Haarlem. Het evenement wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van vakblad Automotive.

Binnen het thema `2020` presenteren diverse nationale en internationale topsprekers hun visie op toekomstige (auto)mobiliteit: onder andere Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group) Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), Andy Whitehair (director motors Ebay) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation).

De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio). Hij interviewt onder andere Frank Rijkaard over zijn ervaringen als topspeler, topcoach en ondernemer. Ook geven de Automotive-columnisten Hans Adriani, Luc van Bussel en Arjen de Jong hun visie op de branche en is er een uitgebreid aanbod aan te volgen subsessies.

Hier vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. 

Partners
Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Cargarantie, Partspoint Group, Findio, Centraal Beheer/Achmea, Apollo, Bovemij, Stichting Duurzaam Repareren, PPG, Autoinspectie.nl, Dealer Lease Company, Autotelex, VDS Automotive en EDM. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Pon-topman spreker op Automotive Congres | Automotive Online

Pon-topman spreker op Automotive Congres

Redactie Redactie
• Laatste update:

Smalbraak (1967) trad in 2000 in dienst bij de autoholding en werd in 2009 ceo. Onder leiding van Smalbraak investeerde Pon in de afgelopen jaren onder andere in een internationaal opererende fietsdivisie. Zo werden onder meer Gazelle, het Duitse Derby Cycle en het Canadese Cervélo overgenomen. Inmiddels komt driekwart van de omzet van Pon uit andere branches dan de automotive. 

Nationaal Automotive Congres
Het Nationaal Automotive Congres vindt plaats op 19 mei in de Philharmonie in Haarlem. Het evenement wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van vakblad Automotive.

Binnen het thema `2020` presenteren diverse nationale en internationale topsprekers hun visie op toekomstige (auto)mobiliteit: onder andere Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group) Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), Andy Whitehair (director motors Ebay) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation).

De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio). Hij interviewt onder andere Frank Rijkaard over zijn ervaringen als topspeler, topcoach en ondernemer. Ook geven de Automotive-columnisten Hans Adriani, Luc van Bussel en Arjen de Jong hun visie op de branche en is er een uitgebreid aanbod aan te volgen subsessies.

Hier vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. 

Partners
Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Cargarantie, Partspoint Group, Findio, Centraal Beheer/Achmea, Apollo, Bovemij, Stichting Duurzaam Repareren, PPG, Autoinspectie.nl, Dealer Lease Company, Autotelex, VDS Automotive en EDM. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.