Voormalig stagiair wordt directeur Boekelder

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die gaat met pensioen.

Mulder heeft de afgelopen elf jaar bij Autobedrijf John Boekelder gewerkt. Hij kwam binnen als stagiair en is doorgegroeid tot verkoper. “Het is altijd mijn droom geweest om zelf een autobedrijf te runnen. Ik ben blij dat John mij deze kans geeft. Hij heeft me veel geleerd. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat ik het bedrijf en onze klanten goed van dienst kan zijn”, zegt Mulder tegen Automotive.

Bij Autobedrijf John Boekelder zijn zeven mensen in dienst. Het bedrijf is Suzuki-dealer en is een jaar geleden verhuisd naar een nieuw pand. Ze verkochten toen hun Skoda-dealeractiviteiten aan Noordhoek Autogroep.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.