Autobinck investeert 2 miljoen in Snappcar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maakt Autobinck vandaag bekend.

Autobinck investeert momenteel in een reeks van bedrijven. Zo nam het eerder dit jaar een belang in The New Motion. Het bedrijf stelt zich daarbij op als een actieve aandeelhouder. “Wij doen niet aan portfolio-management, wij denken dat we met ons netwerk ook echt iets kunnen toevoegen”, vertelde directeur Paul Zekhuis eerder dit jaar in een interview met Automotive. 

Autobinck richtte dit jaar de divisie Smart Mobility op met als directeur voormalig Hyundai-directeur Hans Kwaad. Deze divisie richt zich op de mobiliteitsbranche in de volle breedte. Autobinck is van plan nog meer belangen te nemen in innovatieve bedrijven.   

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autobinck investeert 2 miljoen in Snappcar | Automotive Online

Autobinck investeert 2 miljoen in Snappcar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maakt Autobinck vandaag bekend.

Autobinck investeert momenteel in een reeks van bedrijven. Zo nam het eerder dit jaar een belang in The New Motion. Het bedrijf stelt zich daarbij op als een actieve aandeelhouder. “Wij doen niet aan portfolio-management, wij denken dat we met ons netwerk ook echt iets kunnen toevoegen”, vertelde directeur Paul Zekhuis eerder dit jaar in een interview met Automotive. 

Autobinck richtte dit jaar de divisie Smart Mobility op met als directeur voormalig Hyundai-directeur Hans Kwaad. Deze divisie richt zich op de mobiliteitsbranche in de volle breedte. Autobinck is van plan nog meer belangen te nemen in innovatieve bedrijven.   

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.