Autobinck koopt laadpaalbedrijf EV Company en zet in op verdere groei

Autobinck • Hans Kwaad, chief business development officer van Autobinck, wordt ceo van EV Company.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Foto (v.l.n.r.): Hans Kwaad (ceo EV Company), Martijn Koning (Lid van de Raad van Bestuur AutoBinck Group), Maarten Schuring (cco EV Company), Martijn van Ameijde (Legal counsel AutoBinck Group) en Roel Warmerdam (Director risk & business control AutoBinck Group)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Autobinck koopt laadpaalbedrijf EV Company en zet in op verdere groei | Automotive Online

Autobinck koopt laadpaalbedrijf EV Company en zet in op verdere groei

Autobinck • Hans Kwaad, chief business development officer van Autobinck, wordt ceo van EV Company.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Foto (v.l.n.r.): Hans Kwaad (ceo EV Company), Martijn Koning (Lid van de Raad van Bestuur AutoBinck Group), Maarten Schuring (cco EV Company), Martijn van Ameijde (Legal counsel AutoBinck Group) en Roel Warmerdam (Director risk & business control AutoBinck Group)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.