Kruijssen verlaat Markeur en wordt supermarktbaas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Markeur.

Kruijssen geeft sinds 1 april 2010 leiding aan Markeur. Onder zijn leiding werd onder meer de dealer- en energieportefeuille flink uitgebreid. Kruijssen vertelde vorig jaar in een interview over de noodzaak voor het bedrijf om de activiteiten te verbreden. Abonnees kunnen dat interview hier lezen.

CFO Arie Bast en Ruud van Munster, directeur Multi Energy, nemen op interimbasis de taken van Kruijssen op zich.

 

Kruijssen verlaat Markeur en wordt supermarktbaas | Automotive Online

Kruijssen verlaat Markeur en wordt supermarktbaas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Markeur.

Kruijssen geeft sinds 1 april 2010 leiding aan Markeur. Onder zijn leiding werd onder meer de dealer- en energieportefeuille flink uitgebreid. Kruijssen vertelde vorig jaar in een interview over de noodzaak voor het bedrijf om de activiteiten te verbreden. Abonnees kunnen dat interview hier lezen.

CFO Arie Bast en Ruud van Munster, directeur Multi Energy, nemen op interimbasis de taken van Kruijssen op zich.