Ford Ardea en Dekkerautogroep eerste Ford Stores

Redactie Redactie
• Laatste update:

Importeur Ford laat weten dat er dit jaar zeven Ford Stores worden geopend. “In totaal willen we er vijftien openen”, zegt woordvoerder Sebastiaan van de Pol. “Daarmee denken we heel Nederland af te kunnen dekken.”

In de Stores komen alle Ford-modellen te staan. Bijzondere modellen zoals de nieuwe Ford Mustang komen alleen in Ford Stores. Over de investeringen die dealers – die het momenteel behoorlijk zwaar hebben, zo gingen in het afgelopen half jaar Koops Furness, Van der Burgh (alleen de vestiging Spijkenisse), Ford Eindhoven en gisteren Ford Adria failliet – moeten doen, doet Ford geen uitspraken. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ford Ardea en Dekkerautogroep eerste Ford Stores | Automotive Online

Ford Ardea en Dekkerautogroep eerste Ford Stores

Redactie Redactie
• Laatste update:

Importeur Ford laat weten dat er dit jaar zeven Ford Stores worden geopend. “In totaal willen we er vijftien openen”, zegt woordvoerder Sebastiaan van de Pol. “Daarmee denken we heel Nederland af te kunnen dekken.”

In de Stores komen alle Ford-modellen te staan. Bijzondere modellen zoals de nieuwe Ford Mustang komen alleen in Ford Stores. Over de investeringen die dealers – die het momenteel behoorlijk zwaar hebben, zo gingen in het afgelopen half jaar Koops Furness, Van der Burgh (alleen de vestiging Spijkenisse), Ford Eindhoven en gisteren Ford Adria failliet – moeten doen, doet Ford geen uitspraken. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.