Autoland Van den Brug neemt VW-rayons Van der Heide over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Van den Brug.

Het salescontract van Van der Heide liep deze maand af, als gevolg van de grote dealerherstructurering bij importeur Pon.

Van der Heide heeft twee salesvestigingen, in Balk en Emmeloord. In Balk stopt het bedrijf met sales en gaat het verder als servicedealer en in Emmeloord gaat het met beide door, waarbij Van den Brug de auto’s inkoopt en levert. “Het is een intensieve samenwerking die het karakter kent van de bekende agent-structuur”, vertelt dga Hans van den Brug.

“Het zijn onze rayons maar wij denken met Van der Heide een prima partner te hebben. Zij kunnen tegen lagere kosten opereren, terwijl ze ook gebruik kunnen maken van onze inkoopkracht. Dat moet het merk ten goede komen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autoland Van den Brug neemt VW-rayons Van der Heide over | Automotive Online

Autoland Van den Brug neemt VW-rayons Van der Heide over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Van den Brug.

Het salescontract van Van der Heide liep deze maand af, als gevolg van de grote dealerherstructurering bij importeur Pon.

Van der Heide heeft twee salesvestigingen, in Balk en Emmeloord. In Balk stopt het bedrijf met sales en gaat het verder als servicedealer en in Emmeloord gaat het met beide door, waarbij Van den Brug de auto’s inkoopt en levert. “Het is een intensieve samenwerking die het karakter kent van de bekende agent-structuur”, vertelt dga Hans van den Brug.

“Het zijn onze rayons maar wij denken met Van der Heide een prima partner te hebben. Zij kunnen tegen lagere kosten opereren, terwijl ze ook gebruik kunnen maken van onze inkoopkracht. Dat moet het merk ten goede komen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.