Tjeerd van den Brug (85) overleden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tjeerd van den Brug was de tweede generatie in het Friese familiebedrijf. Hij kwam op 21-jarige leeftijd in het bedrijf. In de veertig jaar dat hij het bedrijf leidde groeide het uit tot een omvangrijke en gezonde holding met daarin de VAG-dealerschappen (onder de naam Autoland van den Brug), Friesland Lease, Friesland Huur en een joint-venture met Care Autoschade. 

De prestaties van Van den Brug, die 15 jaar lang penningmeester was van de Volkswagen dealercouncil, drongen ook door tot buiten Friesland. In 1983 werd Tjeerd van den Brug door Automobiel Management uitgeroepen tot Automanager van het Jaar 1982. In 1991 nam zoon Hans de dagelijkse leiding van het bedrijf over.

Tjeerd van den Brug wordt vrijdag in besloten kring gecremeerd. Belangstellenden kunnen morgenavond tussen 18.30 en 20.30 afscheid van hem nemen in de showroom van de Volkswagen-vestiging in Drachten.
 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tjeerd van den Brug (85) overleden | Automotive Online

Tjeerd van den Brug (85) overleden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tjeerd van den Brug was de tweede generatie in het Friese familiebedrijf. Hij kwam op 21-jarige leeftijd in het bedrijf. In de veertig jaar dat hij het bedrijf leidde groeide het uit tot een omvangrijke en gezonde holding met daarin de VAG-dealerschappen (onder de naam Autoland van den Brug), Friesland Lease, Friesland Huur en een joint-venture met Care Autoschade. 

De prestaties van Van den Brug, die 15 jaar lang penningmeester was van de Volkswagen dealercouncil, drongen ook door tot buiten Friesland. In 1983 werd Tjeerd van den Brug door Automobiel Management uitgeroepen tot Automanager van het Jaar 1982. In 1991 nam zoon Hans de dagelijkse leiding van het bedrijf over.

Tjeerd van den Brug wordt vrijdag in besloten kring gecremeerd. Belangstellenden kunnen morgenavond tussen 18.30 en 20.30 afscheid van hem nemen in de showroom van de Volkswagen-vestiging in Drachten.
 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.