AutoRAI 2015 gaat door, inclusief Fleet Expo

Redactie Redactie
• Laatste update:

De AutoRAI vindt volgend jaar plaats van 17 tot en met 26 april. De beurs krijgt een `normale` opzet met merkenstands. Met het doorgaan van de beurs keert ook de Fleet Expo terug; die vindt plaats op de vakdag.

`We komen van ver`
Organisator Joost `t Hooft is opgelucht over het doorgaan van de beurs, die in 2013 werd afgelast. “We komen van ver”, zegt hij in een reactie. “We hebben veel onderzoek gedaan en zijn vervolgens samen met de importeurs gaan kijken naar oplossingen om onder meer de kosten te drukken.”

Er worden door de organisatie nog geen mededelingen gedaan over de merken die zich al ingeschreven hebben. “Maar het zijn er meer dan voldoende om de beurs door te kunnen laten gaan, vandaar dat we nu naar buiten treden.”

AutovakRAI
Ook bij de RAI Vereniging zijn er blije gezichten. “Met de ervaringen uit het verleden en de voorkeur vanuit zowel bezoekers als importeurs voor merkenstands waren de randvoorwaarden duidelijk. AutoRAI 2015 zal bezoekers zeker positief verrassen”, zegt Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging.

Het is nog onbekend of de AutovakRAI ook weer doorgang vindt. Daarover kan de organisatie nu nog geen mededelingen doen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

AutoRAI 2015 gaat door, inclusief Fleet Expo | Automotive Online

AutoRAI 2015 gaat door, inclusief Fleet Expo

Redactie Redactie
• Laatste update:

De AutoRAI vindt volgend jaar plaats van 17 tot en met 26 april. De beurs krijgt een `normale` opzet met merkenstands. Met het doorgaan van de beurs keert ook de Fleet Expo terug; die vindt plaats op de vakdag.

`We komen van ver`
Organisator Joost `t Hooft is opgelucht over het doorgaan van de beurs, die in 2013 werd afgelast. “We komen van ver”, zegt hij in een reactie. “We hebben veel onderzoek gedaan en zijn vervolgens samen met de importeurs gaan kijken naar oplossingen om onder meer de kosten te drukken.”

Er worden door de organisatie nog geen mededelingen gedaan over de merken die zich al ingeschreven hebben. “Maar het zijn er meer dan voldoende om de beurs door te kunnen laten gaan, vandaar dat we nu naar buiten treden.”

AutovakRAI
Ook bij de RAI Vereniging zijn er blije gezichten. “Met de ervaringen uit het verleden en de voorkeur vanuit zowel bezoekers als importeurs voor merkenstands waren de randvoorwaarden duidelijk. AutoRAI 2015 zal bezoekers zeker positief verrassen”, zegt Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging.

Het is nog onbekend of de AutovakRAI ook weer doorgang vindt. Daarover kan de organisatie nu nog geen mededelingen doen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.