Davo: directeur weg, centralisatie aftersales

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf laat in een mededeling weten dat De Jonge is opgestapt vanwege `een verschil van inzicht` over de te voeren strategie. Hij wordt niet opgevolgd, de zeven vestigingen worden aangestuurd door operationele managers die rechtstreeks aan de directie rapporteren.

Het is niet de enige wijziging binnen de Peugoet-dealerorganisatie dit jaar. Bij Pouw vertrok eerder dit jaar Bert Kors. De dealers van het Franse merk kennen een moeizaam jaar, net als de fabrikant zelf.

Haaglanden
De Peugeot-dealer voegt met ingang van half oktober de aftersalesactiviteiten van de vestigingen Davo Voorburg en Davo Maanweg samen op de locatie in Leidschendam. De Riva-dochter centraliseert de activiteiten om de kosten in de hand te houden, aldus het bedrijf.

Davo: directeur weg, centralisatie aftersales | Automotive Online

Davo: directeur weg, centralisatie aftersales

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf laat in een mededeling weten dat De Jonge is opgestapt vanwege `een verschil van inzicht` over de te voeren strategie. Hij wordt niet opgevolgd, de zeven vestigingen worden aangestuurd door operationele managers die rechtstreeks aan de directie rapporteren.

Het is niet de enige wijziging binnen de Peugoet-dealerorganisatie dit jaar. Bij Pouw vertrok eerder dit jaar Bert Kors. De dealers van het Franse merk kennen een moeizaam jaar, net als de fabrikant zelf.

Haaglanden
De Peugeot-dealer voegt met ingang van half oktober de aftersalesactiviteiten van de vestigingen Davo Voorburg en Davo Maanweg samen op de locatie in Leidschendam. De Riva-dochter centraliseert de activiteiten om de kosten in de hand te houden, aldus het bedrijf.