Louwman opent McLaren-showroom

Redactie Redactie
• Laatste update:

Twee jaar geleden werd het Belgische Ginion nog aangesteld als dealer voor de Benelux. In goed overleg is Nederland overgegaan naar Louwman. “We kennen de familie Louwman al jaren en hebben veel respect voor het bedrijf. Ze zijn een volwaardige partner”, aldus McLaren-baas David Brimson.

Volgens Van Beek (foto) zijn er geen enorme investeringen gemoeid met de komst van McLaren. “We zitten natuurlijk al in een prachtig pand, waardoor we relatief weinig hoeven te investeren.” Van Beek doet geen uitspraken over de targets die het bedrijf heeft. McLaren verkocht vorig jaar wereldwijd 1.400 auto`s. Louwman, dat gisteren officieel is gestart, heeft inmiddels wel de eerste verkocht. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.