Bovag-RAI voorspelt herstel nieuwverkoop en rendement

Redactie Redactie
• Laatste update:

De brancheorganisaties denken dat in de laatste maanden van 2013 de verkoop aantrekt als gevolg van de belastingwijzigingen in 2014. Bovag-RAI houdt vast aan de prognose van 410 duizend nieuwe auto`s voor heel 2013.

Het dealerrendement is ondanks de ingestorte nieuwverkoop in het eerste kwartaal toch verbeterd. Het rendement in Q1 lag op 0,44%. Dat is lager dan Q1 2012, maar hoger dan het gemiddelde rendement over heel 2012 (0,08%). De Bovag geeft als reden dat dealers een beter rendement op gebruikt en aftersales hebben, terwijl de kosten zijn gedaald.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bovag-RAI voorspelt herstel nieuwverkoop en rendement | Automotive Online

Bovag-RAI voorspelt herstel nieuwverkoop en rendement

Redactie Redactie
• Laatste update:

De brancheorganisaties denken dat in de laatste maanden van 2013 de verkoop aantrekt als gevolg van de belastingwijzigingen in 2014. Bovag-RAI houdt vast aan de prognose van 410 duizend nieuwe auto`s voor heel 2013.

Het dealerrendement is ondanks de ingestorte nieuwverkoop in het eerste kwartaal toch verbeterd. Het rendement in Q1 lag op 0,44%. Dat is lager dan Q1 2012, maar hoger dan het gemiddelde rendement over heel 2012 (0,08%). De Bovag geeft als reden dat dealers een beter rendement op gebruikt en aftersales hebben, terwijl de kosten zijn gedaald.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.