Tijdige levering Mitsubishi Outlander onzeker (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor Nederland is het belang van een tijdige levering groot omdat tot 2014 de auto`s 0% bijtelling hebben, daarna 7%. Er zouden al zo`n tienduizend plug-ins zijn besteld.

De Nederlandse dealerorganisatie is op de hoogte gesteld van de problemen. Mitsubishi meldt aan de dealers dat de problemen met de accu`s zijn opgelost en de productie weer wordt hervat. Vooralsnog gaat de fabrikant ervan uit tijdig te kunnen leveren, maar uitsluitsel geeft Mitsubishi nog niet. Update:
De importeur laat weten dat er binnen twee weken uitsluitsel verwacht wordt. Bij de fabriek wordt nu gekeken naar de hoeveelheden die nog geproduceerd en uitgeleverd kunnen worden. “We wachten op Japan. Vooralsnog is er geen plan B”, aldus woordvoerder Willem Jan Oosterveld. 

In totaal zijn er 10.500 Outlanders besteld.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.