Autohaas sluit Dieren, opent De Garage in Apeldoorn

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf sluit de vestiging in Dieren om economische redenen. “Hoge investeringen in combinatie met een lage rentabiliteit dwingen in de autobranche af dat er minder dealervestigingen overblijven. Daarnaast wil de moderne consument graag een one-stop-shopping concept. Om genoemde redenen valt nu helaas het doek voor de vestiging in Dieren”, aldus het bedrijf in een statement.

De medewerkers worden ondergebracht bij andere vestigingen van het bedrijf.

Door de sluiting in Dieren stopt Autohaas als lid van Bosch Car Service. In plaats daarvan sluit het aan op De Garage, de universele formule die door VW-dealers wordt gevoerd. Rond april/mei moet er een De Garage-vestiging in Apeldoorn van start gaan.   

Autohaas is na Van den Udenhout en Dago de derde VAG-dealer die aansluit op het concept. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.