ACM: Geen bezwaar tegen overnames Autohaas en XLLease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
PGA Nederland-ceo Simon Luijckx, Autohaas-dga Jacob Stadig (midden) en Ernst Jan van Eijkelenburg (bestuursvoorzitter VWPFS), bekrachtigen de deal. (Foto: Autohaas)

De Autoriteit Consument & Markt heeft de overname van Autohaas Groep door PGA Nederland (het dealerbedrijf) en VWPFS (de lease- en verhuurtak) goedgekeurd. In de regel heeft de ACM geen bezwaren bij dergelijke overnames.

Door de overname verstevigt VWPFS zijn positie als derde grootste leasemaatschappij van Nederland. PGA Nederland komt op zijn beurt steviger op de derde plek van grootste dealerbedrijven

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

ACM: Geen bezwaar tegen overnames Autohaas en XLLease | Automotive Online

ACM: Geen bezwaar tegen overnames Autohaas en XLLease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
PGA Nederland-ceo Simon Luijckx, Autohaas-dga Jacob Stadig (midden) en Ernst Jan van Eijkelenburg (bestuursvoorzitter VWPFS), bekrachtigen de deal. (Foto: Autohaas)

De Autoriteit Consument & Markt heeft de overname van Autohaas Groep door PGA Nederland (het dealerbedrijf) en VWPFS (de lease- en verhuurtak) goedgekeurd. In de regel heeft de ACM geen bezwaren bij dergelijke overnames.

Door de overname verstevigt VWPFS zijn positie als derde grootste leasemaatschappij van Nederland. PGA Nederland komt op zijn beurt steviger op de derde plek van grootste dealerbedrijven

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.