Landwind naar Helmond

Redactie Redactie
• Laatste update:

De R&D activiteiten van Landwind op de High Tech Automotive Campus omvatten onderzoek- en testprogramma’s op het gebied van emissie, veiligheid en elektrisch rijden. LMCE neemt een aantal taken over van fabrikant Jiangling.

“We hebben voor ons huidige model, de CV9, het homologatietraject in Helmond doorlopen. En in de toekomst gaan wij een grotere rol krijgen in de ontwikkeling van de Europese modellen van Jiangling”, zegt Peter Bijvelds in Automotive nr 3. “En dan praten we niet alleen over homologatie en chrashtests, maar ook over de ontwikkeling van zaken als elektrische aandrijving en ondersteltechniek.”

De marketing & sales activiteiten worden ook in Helmond ondergebracht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Landwind naar Helmond | Automotive Online

Landwind naar Helmond

Redactie Redactie
• Laatste update:

De R&D activiteiten van Landwind op de High Tech Automotive Campus omvatten onderzoek- en testprogramma’s op het gebied van emissie, veiligheid en elektrisch rijden. LMCE neemt een aantal taken over van fabrikant Jiangling.

“We hebben voor ons huidige model, de CV9, het homologatietraject in Helmond doorlopen. En in de toekomst gaan wij een grotere rol krijgen in de ontwikkeling van de Europese modellen van Jiangling”, zegt Peter Bijvelds in Automotive nr 3. “En dan praten we niet alleen over homologatie en chrashtests, maar ook over de ontwikkeling van zaken als elektrische aandrijving en ondersteltechniek.”

De marketing & sales activiteiten worden ook in Helmond ondergebracht.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.