Matthias Sckuhr nieuwe ceo Nedschroef

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Sckuhr gaat leiding geven aan 2.400 man. (Foto: Nedschroef)

Automotive toeleverancier Nedschroef heeft Matthias Sckuhr (51) aangesteld als nieuwe ceo. Hij volgt Mathias Hüttenrauch op, die tot het eind van het jaar als adviseur aan het bedrijf verbonden blijft. Dat meldt bedrijf vandaag in een persbericht. 

Sckuhr is afkomstig van Vibracoustic, waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling Drive Solutions, dat zicht richt op het verminderen van vibraties bij auto’s. 

Nedschroef, dat bevestigingsmiddelen en speciale onderdelen voor de auto-industrie maakt, heeft zijn hoofdkantoor op de Automotive Campus in Helmond. Het bedrijf heeft 24 productielocaties en 2.400 mensen in dienst. In 2014 kocht het Chinese Shanghai Prima Machinery het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Matthias Sckuhr nieuwe ceo Nedschroef | Automotive Online

Matthias Sckuhr nieuwe ceo Nedschroef

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Sckuhr gaat leiding geven aan 2.400 man. (Foto: Nedschroef)

Automotive toeleverancier Nedschroef heeft Matthias Sckuhr (51) aangesteld als nieuwe ceo. Hij volgt Mathias Hüttenrauch op, die tot het eind van het jaar als adviseur aan het bedrijf verbonden blijft. Dat meldt bedrijf vandaag in een persbericht. 

Sckuhr is afkomstig van Vibracoustic, waar hij verantwoordelijk was voor de afdeling Drive Solutions, dat zicht richt op het verminderen van vibraties bij auto’s. 

Nedschroef, dat bevestigingsmiddelen en speciale onderdelen voor de auto-industrie maakt, heeft zijn hoofdkantoor op de Automotive Campus in Helmond. Het bedrijf heeft 24 productielocaties en 2.400 mensen in dienst. In 2014 kocht het Chinese Shanghai Prima Machinery het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.