Boon nieuwe directeur Automotive Campus

Rob Blom Rob Blom

Boon (53) komt bij TUV Nord Group vandaan waar hij als interim directeur binnen-en buitenlandse functies bekleedde. Bij de Automotive Campus gaat Boon leiding geven aan de nieuwe campusorganisatie die verantwoordelijk is voor business development, accountmanagement, acquisitie en parkmanagement.

‘In Helmond gebeurt het’

De Automotive Campus heeft als ambitie het aantal bedrijven en medewerkers in vijf jaar tijd te verdubbelen. Boon zegt dat er een ambitieus businessplan voor de Automotive Campus ligt. “De doelstellingen zijn haalbaar, maar we zullen er flink aan moeten trekken. Ik wil zo snel mogelijk bouwkranen op de Campus hebben staan en reuring creëren. Iedereen moet weten dat het in Helmond gebeurt.”

In 2013 werd een complex van Benteler Engineering Services op de Automotive Campus in gebruik genomen

Boon nieuwe directeur Automotive Campus | Automotive Online

Boon nieuwe directeur Automotive Campus

Rob Blom Rob Blom

Boon (53) komt bij TUV Nord Group vandaan waar hij als interim directeur binnen-en buitenlandse functies bekleedde. Bij de Automotive Campus gaat Boon leiding geven aan de nieuwe campusorganisatie die verantwoordelijk is voor business development, accountmanagement, acquisitie en parkmanagement.

‘In Helmond gebeurt het’

De Automotive Campus heeft als ambitie het aantal bedrijven en medewerkers in vijf jaar tijd te verdubbelen. Boon zegt dat er een ambitieus businessplan voor de Automotive Campus ligt. “De doelstellingen zijn haalbaar, maar we zullen er flink aan moeten trekken. Ik wil zo snel mogelijk bouwkranen op de Campus hebben staan en reuring creëren. Iedereen moet weten dat het in Helmond gebeurt.”

In 2013 werd een complex van Benteler Engineering Services op de Automotive Campus in gebruik genomen