Ford woedend over F150, Ferrari haalt bakzeil

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • DAW

    Ik denk dat dit woedend een beetje gespeeld zal zijn om zo Ferrari snel de naam te laten veranderen. Scheelt in indergeval nodeloze jurdische kosten.

  • Ivan

    Het is een beetje een overtrokken en onzinnige reactie van Ford. Ferrari gaat die F1 auto immers niet commerciëel op de markt brengen en niemand zal denken dat een technologisch hoogstaande auto uit Italië hetzelfde is als een oversized, achterhaalde tractor uit Amerika.