Nieuweautokopen.nl: +270%

Redactie Redactie
• Laatste update:

De stijging komt volgens De Vries mede doordat hij sinds dit jaar puur internetondernemer is. Hij verwacht dit jaar ongeveer tweehonderd auto’s te verkopen. “Daarmee draai ik voldoende rendement. Ik heb natuurlijk niet veel meer nodig dan de website. Ik richt me puur op de verkoop, anders niets.” Onderhoud en garantie wordt gedaan door de dealers die voor De Vries ook de aflevering van de auto’s regelen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuweautokopen.nl: +270% | Automotive Online

Nieuweautokopen.nl: +270%

Redactie Redactie
• Laatste update:

De stijging komt volgens De Vries mede doordat hij sinds dit jaar puur internetondernemer is. Hij verwacht dit jaar ongeveer tweehonderd auto’s te verkopen. “Daarmee draai ik voldoende rendement. Ik heb natuurlijk niet veel meer nodig dan de website. Ik richt me puur op de verkoop, anders niets.” Onderhoud en garantie wordt gedaan door de dealers die voor De Vries ook de aflevering van de auto’s regelen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.