Kroymans-dealers moeten twee keer bpm afdragen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Rob van Heuveln

    Dubbele BPM betaling? Laat de Bovag dat maar zo passeren? Het kan niet waar zijn. Wat een oplichter die nieuwe KIA importeur!

  • Van Kleef

    Wat een oplichter is die nieuwe KIA importeur! Beste redactie, waarom kiezen jullie ervoor om dergelijke ongenuanceerde uitlatingen te plaatsen? Dhr. van Heuveln, die blijkbaar niet eens de moeite neemt om zijn eigen naam correct te spellen, zou blijkbaar bereid zijn om de schulden van anderen blindelings over te nemen en daarmee zijn eigen onderneming te gronde te richten.
    Ja, het is onvoorstelbaar zuur dat de Kia dealers met deze dubbele last worden geconfronteerd maar een mogelijke oplossing zal moeten worden gezocht bij de fiscus of de curator van Kroymans. Dat heeft niets te maken met oplichting door de nieuwe KIA importeur (waar ik overigens NIET werkzaam ben).

  • ap

    Gewoon registreren daarna exporteren en de 2 X Bpm terug ontvangen en daarna importeren en 1 x Bpm betalen et voila…….toch?

  • J.P.

    Men spreekt over dat in de laatste weken de bpm niet meer is afgedragen aan de belastingdienst, maar er zijn auto’s van april 2008 bekend waar de bpm blijkbaar niet van is afgedragen en dat is toch meer dan een paar weken geleden.

  • Roel Beer – ex MG Rover dealer

    Voor alle wijsneuzen in deze: bestudeer het faillisementdossier MG Rover uit 2005 en je ziet een herhaling van een aantal problemen, waaronder de dubbele BPM betaling.

  • JP

    wie zijn er nu “oplichters” ??
    De staat,de curators , Kroymans , Kia ?? ha ha . wie is de veroorzaker van de problemen? vergeet dat niet en pak die aan !!

  • henk lankhorst

    Wat is dejuridische positie van de klant, die een auto heeft besteld maar nog niet op zijn
    naam staat, kan deze de koop
    ontbinden ivm met het nog niet leveren van de auto door de dealer. hl