Opel Nederland betreurt mislukken Pouw-deal

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toekomst
Opel Nederland beraadt zich nu op de ontstane situatie en inventariseert de mogelijke scenario`s om voor medewerkers en klanten zo snel mogelijk duidelijkheid te creëren. Opel is alle medewerkers van de betrokken vestigingen erg dankbaar voor hun inzet, zegt Maas. "We willen nadrukkelijk stellen dat we de betrokkenheid en commitment van alle medewerkers gedurende de afgelopen weken enorm waarderen, mede gezien de lange onzekerheid sinds de surséance-aanvraag. We hopen dat de betrokken partijen alsnog tot elkaar komen, temeer omdat een overname van deze groep dealerbedrijven en de aanverwante onderdelen het meest levensvatbare perspectief voor de toekomst heeft."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Opel Nederland betreurt mislukken Pouw-deal | Automotive Online

Opel Nederland betreurt mislukken Pouw-deal

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toekomst
Opel Nederland beraadt zich nu op de ontstane situatie en inventariseert de mogelijke scenario`s om voor medewerkers en klanten zo snel mogelijk duidelijkheid te creëren. Opel is alle medewerkers van de betrokken vestigingen erg dankbaar voor hun inzet, zegt Maas. "We willen nadrukkelijk stellen dat we de betrokkenheid en commitment van alle medewerkers gedurende de afgelopen weken enorm waarderen, mede gezien de lange onzekerheid sinds de surséance-aanvraag. We hopen dat de betrokken partijen alsnog tot elkaar komen, temeer omdat een overname van deze groep dealerbedrijven en de aanverwante onderdelen het meest levensvatbare perspectief voor de toekomst heeft."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.