Amerikaanse GM-merken toch naar AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Na overleg met de dealervereniging en de zes afzonderlijke dealers hebben we nu geregeld dat zij auto’s leveren voor het evenement”, aldus Molenschot. “We zijn blij dat deze merken nu toch komen, zelfs met meer auto’s dan aanvankelijk gepland was. Dat is goed voor de beurs en dus ook voor de andere merken.” Het gaat volgens Molenschot om auto’s die op naam staan van de dealers zelf en die dus buiten het faillissement vallen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Amerikaanse GM-merken toch naar AutoRAI | Automotive Online

Amerikaanse GM-merken toch naar AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Na overleg met de dealervereniging en de zes afzonderlijke dealers hebben we nu geregeld dat zij auto’s leveren voor het evenement”, aldus Molenschot. “We zijn blij dat deze merken nu toch komen, zelfs met meer auto’s dan aanvankelijk gepland was. Dat is goed voor de beurs en dus ook voor de andere merken.” Het gaat volgens Molenschot om auto’s die op naam staan van de dealers zelf en die dus buiten het faillissement vallen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.