Muller beboet wegens doorspelen voorkennis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Muller zou bij zijn bank een lening hebben lopen met aandelen Spyker als onderpand. De bank dreigde in juni vorig jaar de aandelen te verkopen vanwege onderdekking. Muller zou dit tegen hebben gehouden door een email te sturen naar de bank met de mededeling dat er de volgende dag een belangrijk positief persbericht zou komen.
Volgens Mullers advocaat Hendrik-Jan Biemond wilde hij juist handel met voorkennis voorkomen. Door de email te sturen wilde Muller voorkomen een transactie te moeten doen vlak voordat koersgevoelig nieuws naar buiten zou komen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.