Omzet Kroymans groeit naar twee miljard

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het aantal personeelsleden steeg met ruim 50 tot boven de 3.900.
De positieve ontwikkeling geldt volgens Kroymans voor alle vier de pijlers van het bedrijf (import, retail, automotive supply en leasing & finance). Bij de importdivisie deden vooral Alfa Romeo, Saab en Kia goede zaken. Cadillac kwam na een aantal beroerde jaren eindelijk terug in de zwarte cijfers.
Kroymans-ceo Guy Demuynck is tevreden over de jaarresultaten. “De gekozen strategie om te groeien in omvang en winstgevendheid werpt zichtbaar zijn vruchten af.” De doelstelling is om die groei de komende jaren door te zetten, zowel in de Benelux als in Duitsland. Demuynck: “Dat betekent dat we in die landen flink gaan investeren in onze merken en in het versterken van de regionale distributienetwerken.” Een voorbeeld daarvan is de Gallería van Alfa Romeo in Amsterdam, die volgende week haar deuren opent. In dit pand wordt ook de importeur gehuisvest.
Indien de economische vooruitzichten niet verder verslechteren, verwacht Kroymans voor 2008 een verdere stijging van de omzet en winstgevendheid van het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.