Renault: 30 duizendmaal excuses

Redactie Redactie
• Laatste update:

De brief was afkomstig van Renault Nederland, dat op een ludieke manier de nieuwe Twingo bij het vrouwelijke koperspubliek onder de aandacht wilde brengen. Maar niet alle vrouwen waren ervan gediend: vooral de aanhef ‘hey lieffie’ leidde her en der tot echtelijke onrust, sommigen vonden de brief te amicaal. Bij de importeur kwamen vierhonderd reacties binnen, zegt de woordvoerder. Renault stuurt alle 30 duizend aangeschreven dames een excuusbrief.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Renault: 30 duizendmaal excuses | Automotive Online

Renault: 30 duizendmaal excuses

Redactie Redactie
• Laatste update:

De brief was afkomstig van Renault Nederland, dat op een ludieke manier de nieuwe Twingo bij het vrouwelijke koperspubliek onder de aandacht wilde brengen. Maar niet alle vrouwen waren ervan gediend: vooral de aanhef ‘hey lieffie’ leidde her en der tot echtelijke onrust, sommigen vonden de brief te amicaal. Bij de importeur kwamen vierhonderd reacties binnen, zegt de woordvoerder. Renault stuurt alle 30 duizend aangeschreven dames een excuusbrief.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.