Kia stelt Carlos Lahoz aan als marketingdirecteur Europa

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Lahoz krijgt een nieuwe functie. (Foto: Kia)

Kia Motors Europe heeft Carlos Lahoz benoemd tot nieuwe marketing director Europe. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Hij wordt verantwoordelijk voor de Europese marketing- en communicatieactiviteiten van het merk, met een focus op de strategische marketingplanning, mediarelaties, social media en merkbeleving, aldus de fabrikant.

Lahoz (44) was hiervoor director strategic planning & operations bij het Europese hoofdkantoor van Kia. Hij volgt in zijn nieuwe functie Artur Martins op, die een nieuwe functie kreeg op het internationale hoofdkantoor van Kia in Seoul.

Lahoz rapporteert rechtstreeks aan Emilio Herrera, de chief operating officer van Kia Motors Europe, dat vorig jaar aansluiting vond op EV-platform Ionity.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Kia stelt Carlos Lahoz aan als marketingdirecteur Europa | Automotive Online

Kia stelt Carlos Lahoz aan als marketingdirecteur Europa

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
Lahoz krijgt een nieuwe functie. (Foto: Kia)

Kia Motors Europe heeft Carlos Lahoz benoemd tot nieuwe marketing director Europe. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend. Hij wordt verantwoordelijk voor de Europese marketing- en communicatieactiviteiten van het merk, met een focus op de strategische marketingplanning, mediarelaties, social media en merkbeleving, aldus de fabrikant.

Lahoz (44) was hiervoor director strategic planning & operations bij het Europese hoofdkantoor van Kia. Hij volgt in zijn nieuwe functie Artur Martins op, die een nieuwe functie kreeg op het internationale hoofdkantoor van Kia in Seoul.

Lahoz rapporteert rechtstreeks aan Emilio Herrera, de chief operating officer van Kia Motors Europe, dat vorig jaar aansluiting vond op EV-platform Ionity.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.