Bovag start driejarige merkcampagne

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • wil

  goedemorgen
  wie is de zanger en wat is de titel van het nummer
  grtjes

 • ber

  ben zeer benieuwd naar zanger en titel van het nummer uit uw commercial
  grt. ber

 • Paul de Waal – BOVAG

  Leuk te lezen dat de muziek aanslaat. De zanger is Martin van der Starre, onder meer bekend van Jesus Christ Superstar en de Queen-musical ‘We Will Rock You’. Er wordt momenteel bekeken of er een single van het BOVAG-nummer gemaakt kan worden.