Drieduizend mensen betalen lease-Mercedes via iPhone-app

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • iPhonegebruiker

    Toch maar even nagelezen op de site van de iPhoneclub.: “Slechts 3.000 hiervan hebben ook daadwerkelijk betaald via de applicatie. Toch geeft Mercedes aan dat ze de applicatie zeer zeker als een succes beschouwt.” Let op de woorden slechts en toch! Een niks bericht dus eigenlijk. Een amerikaanse applicatie voor het betalen van prive (lease) verplichtingen. Nederlandse leasemijen werken met automatische incasso’s, niet met een handigheidje op een telefoon!

  • Eric

    Het zou handig zijn als de redactie hier even bij vermeldt dat dit over de Amerikaanse markt gaat, waar de term lease wordt gebruikt voor iets dat wij hier het beste kunnen vergelijken met huurkoop door particulieren. In Nederland is lease een heel ander begrip. Nederlandse wagenparkcoordinatoren als hun lease nota’s gaan betalen via een iPhone app, zie je het al voor je? :+0