Kia mag van bewindvoerders weer aan de slag

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Sjakie

    Dat is mooi en een zeer goede zaak want Kia is denk ik een gezond merk. Alleen mis ik even de betalingen aan het personeel want om die gemotiveerd te houden zal je ook die moeten betalen want voor niks gaat de zon op (of je vliegtuig)

  • Jopie

    En vergeet ook niet de toeleveranciers die al een tijd niet betaald worden en welke ook afhankelijk zijn van de betalingen van Frits en bedrijven…Ook daar zijn hardwerkende mensen die hierdoor geen salaris ontvangen hebben!

  • kiadealerfan

    Het zou juist op zn plaats zijn als de dealers worden bedankt in bovengenoemd stukje p.r. Als ik het goed begrepen heb van mijn kia dealer moeten zij voorlopig een geldelijk voorschot doen !! om dit allemaal mogelijk te maken. De importeurs vergeten zelfs nu nog steeds de dealers, die juist voor de tevreden klanten zorgen. Niks ode aan de importeur, maar : Kia dealers, zet’um op mensen!!

  • Johan

    Volgens mij mogen de dealers, klanten, personeel en bovenal Kia zelf bijzonder dankbaar zijn met een directeur als Baltus; mensen zoals hij kom je maar weinig tegen!

  • Kees

    Niets ode aan KIA importeur, door inzet van de dealers kon het proces doorlopen.Financiele risico’s werden gedragen door de dealer en nu de importeur met de eer strijken?