Hiltermann Lease nieuwe financieringspartner Cargoroo

Hilterman Lease • De e-deelbakfiets aanbieder heeft recent aangekondigd te gaan uitbreiden door de toenemende vraag naar deelbakfietsen vanuit gemeenten en gebruikers.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
(Foto: Cargoroo)

Hiltermann Lease  wordt een financieringspartner voor e-deelbakfiets aanbieder Cargoroo om verdere groei van hun deelconcept te realiseren. Cargoroo is op het gebied van elektrische deel-cargobikes en actief in diverse steden in Nederland maar ook in België en Duitsland.

Eerder dit jaar kondigde Hiltermann-ceo Michel Akerboom al aan dat ze in het consumentenkrediet zouden stappen. De ceo denkt “een mooie positie in de markt van consumentenfinanciering” te kunnen veroveren.

Beluister hier de Mobtalk aflevering met Hiltermann-ceo Akerboom

Ook Cargoroo ziet de samenwerking helemaal zitten. Ceo Erik de Winter: “Met Hiltermann Lease als financieringspartner voor onze elektrische cargobikes kunnen we samen de volgende stap maken in onze missie: het nog leefbaarder, gezonder en veiliger maken van steden.”

Ewoud Sneep, commercieel manager bij Hiltermann Lease, ziet het ook helemaal zitten: “De samenwerking met Cargoroo past in de missie van Hiltermann Lease om een financieringsoplossing te bieden aan ondernemingen die een duurzame bijdrage leveren in Nederland. Daarnaast willen we niet alleen voor auto’s, maar ook voor equipment en bedrijfsmiddelen een alternatief zijn voor ondernemers die financiering nodig hebben, aldus

De e-deelbakfiets aanbieder heeft recent aangekondigd te gaan uitbreiden door de toenemende vraag naar deelbakfietsen vanuit gemeenten en gebruikers. Dit geldt zowel voor Nederlandse steden als andere steden in Europa.

Hiltermann Lease nieuwe financieringspartner Cargoroo | Automotive Online

Hiltermann Lease nieuwe financieringspartner Cargoroo

Hilterman Lease • De e-deelbakfiets aanbieder heeft recent aangekondigd te gaan uitbreiden door de toenemende vraag naar deelbakfietsen vanuit gemeenten en gebruikers.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
(Foto: Cargoroo)

Hiltermann Lease  wordt een financieringspartner voor e-deelbakfiets aanbieder Cargoroo om verdere groei van hun deelconcept te realiseren. Cargoroo is op het gebied van elektrische deel-cargobikes en actief in diverse steden in Nederland maar ook in België en Duitsland.

Eerder dit jaar kondigde Hiltermann-ceo Michel Akerboom al aan dat ze in het consumentenkrediet zouden stappen. De ceo denkt “een mooie positie in de markt van consumentenfinanciering” te kunnen veroveren.

Beluister hier de Mobtalk aflevering met Hiltermann-ceo Akerboom

Ook Cargoroo ziet de samenwerking helemaal zitten. Ceo Erik de Winter: “Met Hiltermann Lease als financieringspartner voor onze elektrische cargobikes kunnen we samen de volgende stap maken in onze missie: het nog leefbaarder, gezonder en veiliger maken van steden.”

Ewoud Sneep, commercieel manager bij Hiltermann Lease, ziet het ook helemaal zitten: “De samenwerking met Cargoroo past in de missie van Hiltermann Lease om een financieringsoplossing te bieden aan ondernemingen die een duurzame bijdrage leveren in Nederland. Daarnaast willen we niet alleen voor auto’s, maar ook voor equipment en bedrijfsmiddelen een alternatief zijn voor ondernemers die financiering nodig hebben, aldus

De e-deelbakfiets aanbieder heeft recent aangekondigd te gaan uitbreiden door de toenemende vraag naar deelbakfietsen vanuit gemeenten en gebruikers. Dit geldt zowel voor Nederlandse steden als andere steden in Europa.