Achtergrond | GreenMo & Go Sharing kunnen grote ambities niet waarmaken

Go Sharing • Ondanks een investeringsronde van 50 miljoen euro in 2021 is scooter- en e-bike verhuurder GreenMo failliet verklaard. Door een tegenvallende vraag post-corona liepen de verliezen snel op. De holding en meerdere dochters werden afgelopen weken failliet verklaard. Voor enkele bedrijfsonderdelen is nog hoop: een deel van het bedrijf maakte een doorstart. Of dat betekent dat de groene scooters hun dominante plek in het straatbeeld heroveren, ligt echter niet voor de hand.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Go Sharing is samen met Greenmo sinds 2021 onderdeel van de Go Green Holding (Foto: Go Sharing)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.

Achtergrond | GreenMo & Go Sharing kunnen grote ambities niet waarmaken | Automotive Online

Achtergrond | GreenMo & Go Sharing kunnen grote ambities niet waarmaken

Go Sharing • Ondanks een investeringsronde van 50 miljoen euro in 2021 is scooter- en e-bike verhuurder GreenMo failliet verklaard. Door een tegenvallende vraag post-corona liepen de verliezen snel op. De holding en meerdere dochters werden afgelopen weken failliet verklaard. Voor enkele bedrijfsonderdelen is nog hoop: een deel van het bedrijf maakte een doorstart. Of dat betekent dat de groene scooters hun dominante plek in het straatbeeld heroveren, ligt echter niet voor de hand.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Go Sharing is samen met Greenmo sinds 2021 onderdeel van de Go Green Holding (Foto: Go Sharing)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Nienke Eusterbrock
Nienke Eusterbrock

Nienke Eusterbrock is redacteur bij Automotive.