Greenwheels ceo Michiel Cuppen: ‘Kostenstijgingen absorberen heeft een grens’

Greenwheels • Door de gestegen brandstofprijzen moest Greenwheels onlangs de kostenstijging doorbereken naar zijn klanten.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Michiel Cuppen (Foto: Greenwheels)

Michiel Cuppen is per 1 november de nieuwe ceo van deelvervoerder Greenwheels. Hij volgt Andrew Berkhout op, die de functie negen jaar vervulde. Met een jarenlange carrière bij Pon heeft Cuppen de doelstelling om de Greenwheels-vloot sneller te elektrificeren. Daarvoor heeft hij wel de overheid nodig, zo stelt Cuppen.

In een interview met Fleet & Mobility beantwoordt Cuppen vijf inhoudelijke vragen over Greenwheels. Lees het complete interview hier.

“De afgelopen vier jaar hebben wij geen prijsverhogingen doorgevoerd, maar recent deden wij dat wel in verband met gestegen brandstofprijzen. We hebben heel lang de kostenstijging weten te absorberen, maar daar zit een grens aan. Uiteindelijk willen wij nog lang deelvervoer blijven bieden. Dat betekent dat we een gezond en duurzaam businessmodel moeten hebben”, zegt Michiel Cuppen.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Greenwheels ceo Michiel Cuppen: ‘Kostenstijgingen absorberen heeft een grens’ | Automotive Online

Greenwheels ceo Michiel Cuppen: ‘Kostenstijgingen absorberen heeft een grens’

Greenwheels • Door de gestegen brandstofprijzen moest Greenwheels onlangs de kostenstijging doorbereken naar zijn klanten.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Michiel Cuppen (Foto: Greenwheels)

Michiel Cuppen is per 1 november de nieuwe ceo van deelvervoerder Greenwheels. Hij volgt Andrew Berkhout op, die de functie negen jaar vervulde. Met een jarenlange carrière bij Pon heeft Cuppen de doelstelling om de Greenwheels-vloot sneller te elektrificeren. Daarvoor heeft hij wel de overheid nodig, zo stelt Cuppen.

In een interview met Fleet & Mobility beantwoordt Cuppen vijf inhoudelijke vragen over Greenwheels. Lees het complete interview hier.

“De afgelopen vier jaar hebben wij geen prijsverhogingen doorgevoerd, maar recent deden wij dat wel in verband met gestegen brandstofprijzen. We hebben heel lang de kostenstijging weten te absorberen, maar daar zit een grens aan. Uiteindelijk willen wij nog lang deelvervoer blijven bieden. Dat betekent dat we een gezond en duurzaam businessmodel moeten hebben”, zegt Michiel Cuppen.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.