Santander Consumer Finance koopt Riemersma Leasing

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De overname is nog in afwachting van goedkeuring door de ACM. (Foto: Shutterstock) (Foto: Shutterstock)

Santander Consumer Finance heeft leasemaatschappij Riemersma gekocht. Dat bevestigt het concern aan Automotive. Alle medewerkers gaan mee naar Santander.

Voor Santander betekent de overname dat ze in de markt van operationale leasing stappen. “Riemersma past perfect bij onze bedrijfsstrategie. Dankzij zijn know-how en expertise kunnen we onze waard propositie en marktpositionering versterken en unieke kansen creëren voor bestaande en toekomstige partners”, aldus Santander in een statement. Riemersma staat op plek 26 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Bestel de uitgave hier.

Riemersma, dat een joint venture is van Lathouwers Beheer en ING Corporate Investments, heeft ruim drieduizend leaseauto’s onder contract.

Bij Santander werd recentelijk John den Dunnen aangesteld als head of automotive bij Santander Consumer Finance Benelux.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Santander Consumer Finance koopt Riemersma Leasing | Automotive Online

Santander Consumer Finance koopt Riemersma Leasing

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De overname is nog in afwachting van goedkeuring door de ACM. (Foto: Shutterstock) (Foto: Shutterstock)

Santander Consumer Finance heeft leasemaatschappij Riemersma gekocht. Dat bevestigt het concern aan Automotive. Alle medewerkers gaan mee naar Santander.

Voor Santander betekent de overname dat ze in de markt van operationale leasing stappen. “Riemersma past perfect bij onze bedrijfsstrategie. Dankzij zijn know-how en expertise kunnen we onze waard propositie en marktpositionering versterken en unieke kansen creëren voor bestaande en toekomstige partners”, aldus Santander in een statement. Riemersma staat op plek 26 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Bestel de uitgave hier.

Riemersma, dat een joint venture is van Lathouwers Beheer en ING Corporate Investments, heeft ruim drieduizend leaseauto’s onder contract.

Bij Santander werd recentelijk John den Dunnen aangesteld als head of automotive bij Santander Consumer Finance Benelux.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.