VWPFS koopt Huiskes-Kokkeler Autolease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Volkswagen Pon Financial Services koopt Huiskes-Kokkeler Autolease. Dat melden de bedrijven aan Automotive. Eerder kocht Pon al de dealerdivisie van de dealerholding en werd al bekend dat er ook gesprekken waren tussen VWPFS en Huiskes-Kokkeler over de leasedivisie. Alle medewerkers blijven in dienst van het bedrijf. 

De overname is in de lijn met eerdere overnames die VWPFS in de afgelopen jaren deed, zo kocht het meerdere leaseportefeuilles van dealerholdings. 

De transactie is voorgelegd aan de ACM. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

VWPFS koopt Huiskes-Kokkeler Autolease | Automotive Online

VWPFS koopt Huiskes-Kokkeler Autolease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Volkswagen Pon Financial Services koopt Huiskes-Kokkeler Autolease. Dat melden de bedrijven aan Automotive. Eerder kocht Pon al de dealerdivisie van de dealerholding en werd al bekend dat er ook gesprekken waren tussen VWPFS en Huiskes-Kokkeler over de leasedivisie. Alle medewerkers blijven in dienst van het bedrijf. 

De overname is in de lijn met eerdere overnames die VWPFS in de afgelopen jaren deed, zo kocht het meerdere leaseportefeuilles van dealerholdings. 

De transactie is voorgelegd aan de ACM. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.