Huiskes-Kokkeler (Pon) koopt Autoschadeherstelbedrijf Albert Kip

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Albert Kip is gevestigd in Oldenzaal. (Foto: Huiskes-Kokkeler)

Pon-bedrijf Huiskes-Kokkeler koopt Autoschadeherstelbedrijf Albert Kip. Dat meldt het bedrijf vandaag. De schadedivisie van Huiskes-Kokkeler groeit door de overname naar vier vestigingen. Alle medewerkers van het schadebedrijf gaan mee. Door de overname groeit Huiskes-Kokkeler Autogroep die onlangs Dago Autogroep overnam naar 11 vestigingen in Twente en de Achterhoek.

Volgens Theodoor Vis, algemeen directeur van Huiskes-Kokkeler Autogroep, heeft Albert Kip het karakter van een ‘Twents’ bedrijf. “Het familiebedrijf is al sinds 1953 een vertrouwd gezicht in Oldenzaal. Door de overname kunnen we enerzijds met elkaar een grotere efficiëntere organisatie vormen en anderzijds door de verschillende lokale vestigingen dicht bij onze klanten blijven.”

De belangrijkste reden voor de overname is dat de schademarkt de komende jaren sterk verandert door elektrificatie en merksturing, zegt Vis. “Daarnaast willen we blijvend een dynamische omgeving bieden voor ambitieuze medewerkers.”

Vis gaat samen met Marco Golbach (commercieel directeur) leiding geven aan het bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Huiskes-Kokkeler (Pon) koopt Autoschadeherstelbedrijf Albert Kip | Automotive Online

Huiskes-Kokkeler (Pon) koopt Autoschadeherstelbedrijf Albert Kip

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Albert Kip is gevestigd in Oldenzaal. (Foto: Huiskes-Kokkeler)

Pon-bedrijf Huiskes-Kokkeler koopt Autoschadeherstelbedrijf Albert Kip. Dat meldt het bedrijf vandaag. De schadedivisie van Huiskes-Kokkeler groeit door de overname naar vier vestigingen. Alle medewerkers van het schadebedrijf gaan mee. Door de overname groeit Huiskes-Kokkeler Autogroep die onlangs Dago Autogroep overnam naar 11 vestigingen in Twente en de Achterhoek.

Volgens Theodoor Vis, algemeen directeur van Huiskes-Kokkeler Autogroep, heeft Albert Kip het karakter van een ‘Twents’ bedrijf. “Het familiebedrijf is al sinds 1953 een vertrouwd gezicht in Oldenzaal. Door de overname kunnen we enerzijds met elkaar een grotere efficiëntere organisatie vormen en anderzijds door de verschillende lokale vestigingen dicht bij onze klanten blijven.”

De belangrijkste reden voor de overname is dat de schademarkt de komende jaren sterk verandert door elektrificatie en merksturing, zegt Vis. “Daarnaast willen we blijvend een dynamische omgeving bieden voor ambitieuze medewerkers.”

Vis gaat samen met Marco Golbach (commercieel directeur) leiding geven aan het bedrijf. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.