Stoelendans bij Volkswagen Pon Financial Services

VWPFS • Jeroen Notmeijer wordt vanaf volgende maand managing director van Volkswagen New Mobility Services in China.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Jeroen Notmeijer gaat van DFM naar Volkswagen New Mobility Services in China (foto: VWPFS)

Jeroen Notmeijer, huidig managing director van DFM, wordt vanaf juni managing director van Volkswagen New Mobility Services in China. Justin Rolink volgt hem op, meldt VWPFS in een persbericht.

Jeroen Notmeijer stuurt sinds mei 2019 DFM aan. DFM is financier voor ondernemingen in de mobiliteitsbranche en eigendom van Pon en Volkswagen Bank. “Onder leiding van Notmeijer groeide de portefeuille flink door en werden verschillende innovaties doorgevoerd, waaronder het op de markt brengen van DFM Direct, de Zero Emission website en Instant Payments. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor de waardevolle bijdrage die hij heeft geleverd”, schrijft VWPFS.

Justin Rolink werkte al eerder voor DFM. Hij begon daar in 2006, om in 2017 over te stappen maakte hij de overstap naar Volkswagen Pon Financial Services, waar hij directeur retail was. Die functie wordt vervolgens ingevuld door André van Rheenen. Die werkte onder meer als ceo van BMW en Mini-dealer Kalfsbeek en voorheen als managing director van BMW financial services in India.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.