ALD leasepartner van Polestar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De auto is vanaf deze week te bestellen. (Foto: Shutterstock)

ALD Automotive en Polestar gaan internationaal samenwerken. ALD wordt verantwoordelijk voor alle leasecontracten van Polestar in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Dat meldt ALD vanochtend. 

Volvo-dochter Polestar opent in Nederland vier retailspaces maar het merk is uitsluitend online te koop. Wanneer ze kiezen voor leasing, dan neemt ALD het proces op zich. 

De samenwerking begint met de volledig elektrische Polestar 2, die voor particulieren te leasen is vanaf 799 euro. Medio dit jaar worden de eerste auto’s naar verwachting afgeleverd. Vanaf deze week is de auto te bestellen. In eerste instantie door particulieren met een reservering, daarna door zowel particuliere als zakelijke klanten. Marketingauteur Erwijn Wijman legde drie EV’s langs de marketingmeetlat. Lees hier zijn bijdrage over Polestar: ‘Chinees elektrisch met een Zweeds gevoel.’  

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

ALD leasepartner van Polestar | Automotive Online

ALD leasepartner van Polestar

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De auto is vanaf deze week te bestellen. (Foto: Shutterstock)

ALD Automotive en Polestar gaan internationaal samenwerken. ALD wordt verantwoordelijk voor alle leasecontracten van Polestar in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Dat meldt ALD vanochtend. 

Volvo-dochter Polestar opent in Nederland vier retailspaces maar het merk is uitsluitend online te koop. Wanneer ze kiezen voor leasing, dan neemt ALD het proces op zich. 

De samenwerking begint met de volledig elektrische Polestar 2, die voor particulieren te leasen is vanaf 799 euro. Medio dit jaar worden de eerste auto’s naar verwachting afgeleverd. Vanaf deze week is de auto te bestellen. In eerste instantie door particulieren met een reservering, daarna door zowel particuliere als zakelijke klanten. Marketingauteur Erwijn Wijman legde drie EV’s langs de marketingmeetlat. Lees hier zijn bijdrage over Polestar: ‘Chinees elektrisch met een Zweeds gevoel.’  

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.