Automotive vlog: Arval opent disco op duwboot

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Je kunt er ook elektrisch steppen. (Foto Arval/Arma Fotografie)

Bekijk hieronder de vlog die we maakten tijdens de opening van het pand. Hierin stellen we 5 vragen aan Onno Bierhoff, manager Private Lease en MKB bij Arval. Deze en onze andere vlogs zijn ook te vinden op ons Youtubekanaal. 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Automotive vlog: Arval opent disco op duwboot | Automotive Online

Automotive vlog: Arval opent disco op duwboot

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Je kunt er ook elektrisch steppen. (Foto Arval/Arma Fotografie)

Bekijk hieronder de vlog die we maakten tijdens de opening van het pand. Hierin stellen we 5 vragen aan Onno Bierhoff, manager Private Lease en MKB bij Arval. Deze en onze andere vlogs zijn ook te vinden op ons Youtubekanaal. 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.