Ex-ALD-managers richten Aspire Lease op [met vlog]

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Beeld uit de campagne van Aspire Lease. (Foto: website Aspire Lease)

Twee voormalig ALD-managers zijn de nieuwe leasemaatschappij Aspire Lease gestart. Eigenaren Lennard van Daalen en Ruud Jespers richten zich met Aspire op middelgrote ondernemingen met een vloot van 20 tot 100 auto’s, die hun vloot willen verduurzamen. “Veel bedrijven willen dat, maar vinden het lastig daarbij de juiste keuzes te maken. Wij gaan deze bedrijven begeleiden in de transitie naar een lagere CO2-footprint van het wagenpark”, zegt Van Daalen. “Zo zien we soms dat er om te elektrificeren bijvoorbeeld i-Paces worden ingezet terwijl de betreffende berijder 60 duizend kilometer per jaar rijdt – en dat werkt niet.”

Het bedrijf gaat vandaag officieel van start, met als launching customer Haute Equipe dat een wagenpark heeft van 65 auto’s. Met een constructie van transitieauto’s die na 2 jaar boetevrij kunnen worden ingeruild voor een EV, persoonlijk contact en een aanpak op maat verwacht het bedrijf in een aantal jaar naar duizend contracten te groeien.

Lees hier een uitgebreid interview met de twee oprichters.

Bekijk hieronder de vlog ‘5 vragen aan Lennard van Daalen’:

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Ex-ALD-managers richten Aspire Lease op [met vlog] | Automotive Online

Ex-ALD-managers richten Aspire Lease op [met vlog]

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Beeld uit de campagne van Aspire Lease. (Foto: website Aspire Lease)

Twee voormalig ALD-managers zijn de nieuwe leasemaatschappij Aspire Lease gestart. Eigenaren Lennard van Daalen en Ruud Jespers richten zich met Aspire op middelgrote ondernemingen met een vloot van 20 tot 100 auto’s, die hun vloot willen verduurzamen. “Veel bedrijven willen dat, maar vinden het lastig daarbij de juiste keuzes te maken. Wij gaan deze bedrijven begeleiden in de transitie naar een lagere CO2-footprint van het wagenpark”, zegt Van Daalen. “Zo zien we soms dat er om te elektrificeren bijvoorbeeld i-Paces worden ingezet terwijl de betreffende berijder 60 duizend kilometer per jaar rijdt – en dat werkt niet.”

Het bedrijf gaat vandaag officieel van start, met als launching customer Haute Equipe dat een wagenpark heeft van 65 auto’s. Met een constructie van transitieauto’s die na 2 jaar boetevrij kunnen worden ingeruild voor een EV, persoonlijk contact en een aanpak op maat verwacht het bedrijf in een aantal jaar naar duizend contracten te groeien.

Lees hier een uitgebreid interview met de twee oprichters.

Bekijk hieronder de vlog ‘5 vragen aan Lennard van Daalen’:

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.