VZR: Elektrische leaseauto gaat niet mee op vakantie

Steven Don Steven Don
Vakantieplannen bepalend bij keuze lease-auto

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Sjoerd

    Sterker nog, veel leaseauto’s worden mede gekozen op basis van de geschiktheid voor de vakantie. Als Leasemaatschappijen zouden aanbieden dat je voor de vakanties tijdelijk een grotere auto met meer trekkracht kan krijgen dan zouden veel meer mensen voor een beperktere goedkopere leaseauto kiezen. Overigens blijkt de Outlander PHEV wel een populaire vakantie-auto als ik om me heen kijk. Zelfs 1600km van huis staan deze Nederlandse auto’s hier aan oplaadpalen.

VZR: Elektrische leaseauto gaat niet mee op vakantie | Automotive Online

VZR: Elektrische leaseauto gaat niet mee op vakantie

Martijn Roede Martijn Roede
Vakantieplannen bepalend bij keuze lease-auto

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Sjoerd

    Sterker nog, veel leaseauto’s worden mede gekozen op basis van de geschiktheid voor de vakantie. Als Leasemaatschappijen zouden aanbieden dat je voor de vakanties tijdelijk een grotere auto met meer trekkracht kan krijgen dan zouden veel meer mensen voor een beperktere goedkopere leaseauto kiezen. Overigens blijkt de Outlander PHEV wel een populaire vakantie-auto als ik om me heen kijk. Zelfs 1600km van huis staan deze Nederlandse auto’s hier aan oplaadpalen.