Forse groei leaseregistraties zet door in mei

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De divisie Luxury Cars kende wel een goed 2016.

Dat blijkt uit cijfers van RDC.

In heel 2017 zijn er ruim 70 duizend leaseauto’s geregistreerd, tegen 47 duizend vorig jaar. In de eerste helft van 2016 moesten alle eind-2015 bestelde leaseauto’s nog in de markt gezet worden. Kom op 27 juni naar het Automotive Leasing Event op de KNVB-campus in Zeist. Thema: het land van MaaS en TaaS.

Leaseauto’s zijn dit jaar goed voor 37,8 procent van alle registraties. De particuliere verkoop is goed voor 32 procent van het totaal. In de afgelopen jaren zijn steeds meer particulieren overgestapt op private lease.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.