Alphabet kiest Eneco als laadpaalleverancier

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Er is een digital bestelplatform gebouwd door Eneco waar leaserijders een laadpunt kunnen bestellen. Ook de laadkosten worden door de energieleverancier geregeld. Zij hebben daarvoor een samenwerking met Multi Tank Card. Lees meer op Fleet&Mobility.

Niels Demesmaeker, manager marketing & business development bij Alphabet, legt uit dat er voorheen een versnipperd beleid was voor EV-rijders. “We sluiten andere leveranciers, zoals The New Motion waar we ook mee samenwerken, niet uit.” 

Door de wijzigingen in de autobelastingen voor plug-in hybrides begin dit jaar, is het marktaandeel phev’s al flink gekelderd.

Automotive publiceerde onlangs een analyse van de laadpaalbranche.

Alphabet kiest Eneco als laadpaalleverancier | Automotive Online

Alphabet kiest Eneco als laadpaalleverancier

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Er is een digital bestelplatform gebouwd door Eneco waar leaserijders een laadpunt kunnen bestellen. Ook de laadkosten worden door de energieleverancier geregeld. Zij hebben daarvoor een samenwerking met Multi Tank Card. Lees meer op Fleet&Mobility.

Niels Demesmaeker, manager marketing & business development bij Alphabet, legt uit dat er voorheen een versnipperd beleid was voor EV-rijders. “We sluiten andere leveranciers, zoals The New Motion waar we ook mee samenwerken, niet uit.” 

Door de wijzigingen in de autobelastingen voor plug-in hybrides begin dit jaar, is het marktaandeel phev’s al flink gekelderd.

Automotive publiceerde onlangs een analyse van de laadpaalbranche.