Zekhuis (Autobinck): nieuwe aankopen geven energie

Redactie Redactie
• Laatste update:

De deelneming in laadpaalleverancier The New Motion laat zien dat het Autobinck menens is. “Wij doen hiermee kennis en ervaring op nieuwe terreinen op. Dat brengt energie en dynamiek binnen het gehele bedrijf en zorgt er ook voor dat het gezichtsveld bij bestaande bedrijven wordt verbreed”, aldus Zekhuis. “Hierdoor ontstaan nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden en kunnen we garen spinnen bij de nieuwe mobiliteitsvraag.”

Paul Zekhuis is één van de sprekers op het Nationaal Automotive Congres, dat op 19 mei plaatsvindt in de Philharmonie in Haarlem. Het congres heeft als thema 2020. Diverse topsprekers van binnen en buiten de branche geven hun visie op de veranderingen die komen gaan en hoe je daarop kunt inspelen.

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Partspoint Group, Centraal Beheer/Achmea, Duurzaam Repareren, PPG, Autoinspectie.nl, Dealer Lease Company, Bovemij, Cargarantie, Autotelex, VDS Automotive en Jobmotive.

Hier vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven. 

Zekhuis (Autobinck): nieuwe aankopen geven energie | Automotive Online

Zekhuis (Autobinck): nieuwe aankopen geven energie

Redactie Redactie
• Laatste update:

De deelneming in laadpaalleverancier The New Motion laat zien dat het Autobinck menens is. “Wij doen hiermee kennis en ervaring op nieuwe terreinen op. Dat brengt energie en dynamiek binnen het gehele bedrijf en zorgt er ook voor dat het gezichtsveld bij bestaande bedrijven wordt verbreed”, aldus Zekhuis. “Hierdoor ontstaan nieuwe initiatieven en samenwerkingsverbanden en kunnen we garen spinnen bij de nieuwe mobiliteitsvraag.”

Paul Zekhuis is één van de sprekers op het Nationaal Automotive Congres, dat op 19 mei plaatsvindt in de Philharmonie in Haarlem. Het congres heeft als thema 2020. Diverse topsprekers van binnen en buiten de branche geven hun visie op de veranderingen die komen gaan en hoe je daarop kunt inspelen.

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Partspoint Group, Centraal Beheer/Achmea, Duurzaam Repareren, PPG, Autoinspectie.nl, Dealer Lease Company, Bovemij, Cargarantie, Autotelex, VDS Automotive en Jobmotive.

Hier vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven.