Leaseplan en Mediamarkt herhalen Fiat 500-actie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Leaseplan-woordvoerder Martijn Versteegen bevestigt de actie, maar wil verder niet in detail treden. Zo is onduidelijk of importeur Fiat Nederland deze keer wel al op voorhand meewerkt aan de actie. De vorige keer werd de importeur buitenspel gezet door Leaseplan. Er werden toen 1.100 contracten gesloten, hoe veel daarvan uiteindelijk ook ingezet zijn, wil Versteegen niet zeggen. “Wij doen nu ervaring op met dit product.”

De voorzitter van Bovag Autodealer, Eric Tak, vertelde afgelopen vrijdag tijdens de Nationale Autoshow van BNR sceptisch te zijn over de actie van Leaseplan en Mediamarkt, die volgens hem zeer scherp opereerden. “De actie was bedoeld om een product te proberen en de markt te forceren”, aldus Tak tegen BNR. Versteegen hoorde de uitzending ook. “We kunnen door het langere contract zelfs nog omlaag met de prijs”, reageert hij.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Leaseplan en Mediamarkt herhalen Fiat 500-actie | Automotive Online

Leaseplan en Mediamarkt herhalen Fiat 500-actie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Leaseplan-woordvoerder Martijn Versteegen bevestigt de actie, maar wil verder niet in detail treden. Zo is onduidelijk of importeur Fiat Nederland deze keer wel al op voorhand meewerkt aan de actie. De vorige keer werd de importeur buitenspel gezet door Leaseplan. Er werden toen 1.100 contracten gesloten, hoe veel daarvan uiteindelijk ook ingezet zijn, wil Versteegen niet zeggen. “Wij doen nu ervaring op met dit product.”

De voorzitter van Bovag Autodealer, Eric Tak, vertelde afgelopen vrijdag tijdens de Nationale Autoshow van BNR sceptisch te zijn over de actie van Leaseplan en Mediamarkt, die volgens hem zeer scherp opereerden. “De actie was bedoeld om een product te proberen en de markt te forceren”, aldus Tak tegen BNR. Versteegen hoorde de uitzending ook. “We kunnen door het langere contract zelfs nog omlaag met de prijs”, reageert hij.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.