Autobedrijf Van den Udenhout lanceert nieuw Private Groeilease-concept

Private Lease • Het leaseconcept werkt op basis van kortlopende contracten.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
(Foto: Van den Udenhout)

Autobedrijf Van den Udenhout lanceert Private Groeilease, een leaseconcept dat werkt op basis van kortlopende contracten, flexibele opzegtermijnen en de vrijheid om tussentijds te kiezen voor een ander model auto.

“Normaal gesproken is de looptijd van een private lease-contract vier jaar, waarbij de klant gedurende die periode in dezelfde auto blijft rijden. In die vier jaar kan er veel veranderen in iemands leven, een auto moet mee kunnen bewegen. Met Private Groeilease zit je niet vast aan een meerjarig contract of een bepaald model auto. Het is ook gunstig dat er geen BKR-registratie nodig is bij deze leasevorm”, aldus commercieel directeur Mark Bastiaansen.

Het bedrijf meldt dat de Seat Ibiza en Skoda Fabia beschikbaar zijn vanaf 299 euro per maand op basis van 24 maanden looptijd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Autobedrijf Van den Udenhout lanceert nieuw Private Groeilease-concept | Automotive Online

Autobedrijf Van den Udenhout lanceert nieuw Private Groeilease-concept

Private Lease • Het leaseconcept werkt op basis van kortlopende contracten.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
(Foto: Van den Udenhout)

Autobedrijf Van den Udenhout lanceert Private Groeilease, een leaseconcept dat werkt op basis van kortlopende contracten, flexibele opzegtermijnen en de vrijheid om tussentijds te kiezen voor een ander model auto.

“Normaal gesproken is de looptijd van een private lease-contract vier jaar, waarbij de klant gedurende die periode in dezelfde auto blijft rijden. In die vier jaar kan er veel veranderen in iemands leven, een auto moet mee kunnen bewegen. Met Private Groeilease zit je niet vast aan een meerjarig contract of een bepaald model auto. Het is ook gunstig dat er geen BKR-registratie nodig is bij deze leasevorm”, aldus commercieel directeur Mark Bastiaansen.

Het bedrijf meldt dat de Seat Ibiza en Skoda Fabia beschikbaar zijn vanaf 299 euro per maand op basis van 24 maanden looptijd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.