Van Mossel: ‘Honderdduizendste leasecontract zeker geen eindpunt’

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Leasedivisie-directeur Armand van Veen (l) & algemeen directeur Eric Berkhof (r) (Foto: Van Mossel)

De leasedivisie van Van Mossel heeft deze maand het honderdduizendste leasecontract afgesloten. Van Mossel Automotive Groep startte in 1992 met het label Van Mossel Leasing, met een handjevol dealerbedrijven.

De Van Mossel leasebedrijven zijn verenigd in International Car Lease Holding (ICLH). Met de labels Van Mossel Autolease, Van Mossel Privé Lease, J&T Autolease, DirectLease, Westlease en Van Mossel Shortlease & Rent is ICLH een aanbieder van autoleasing, verhuur en zorgeloos wagenparkbeheer in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Leasedivisie-directeur Armand van Veen: “Het honderdduizendste contract afsluiten is leuk, maar de route ernaartoe is ook fraai geweest. En het is zeker geen eindpunt. We blijven nieuwe producten en services ontwikkelen en blijven op zoek naar nieuwe klanten.”

Ontwikkelingen leasebranche

Er zijn veel ontwikkeling binnen de leasewereld, aan de bovenkant van de markt ontstaan steeds meer grote partijen. Zo ging ALD eerder dit jaar sameng met Leaseplan. Ook werd Terberg overgenomen door Arval. Ondanks deze ontwikkelingen ziet van Mossel nog genoeg groeimogelijkheden. “Wij zijn door die overnames nog het enige grote Nederlandse leasebedrijf en zijn er echt voor het Nederlandse bedrijfsleven. Naast grote klanten hebben wij ook heel wat MKB’ers als klant, en wij hebben in de afgelopen periode gemerkt dat daar zeker nog groeipotentie in zit,” aldus Van Veen.

Van Mossel: ‘Honderdduizendste leasecontract zeker geen eindpunt’ | Automotive Online

Van Mossel: ‘Honderdduizendste leasecontract zeker geen eindpunt’

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Leasedivisie-directeur Armand van Veen (l) & algemeen directeur Eric Berkhof (r) (Foto: Van Mossel)

De leasedivisie van Van Mossel heeft deze maand het honderdduizendste leasecontract afgesloten. Van Mossel Automotive Groep startte in 1992 met het label Van Mossel Leasing, met een handjevol dealerbedrijven.

De Van Mossel leasebedrijven zijn verenigd in International Car Lease Holding (ICLH). Met de labels Van Mossel Autolease, Van Mossel Privé Lease, J&T Autolease, DirectLease, Westlease en Van Mossel Shortlease & Rent is ICLH een aanbieder van autoleasing, verhuur en zorgeloos wagenparkbeheer in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Leasedivisie-directeur Armand van Veen: “Het honderdduizendste contract afsluiten is leuk, maar de route ernaartoe is ook fraai geweest. En het is zeker geen eindpunt. We blijven nieuwe producten en services ontwikkelen en blijven op zoek naar nieuwe klanten.”

Ontwikkelingen leasebranche

Er zijn veel ontwikkeling binnen de leasewereld, aan de bovenkant van de markt ontstaan steeds meer grote partijen. Zo ging ALD eerder dit jaar sameng met Leaseplan. Ook werd Terberg overgenomen door Arval. Ondanks deze ontwikkelingen ziet van Mossel nog genoeg groeimogelijkheden. “Wij zijn door die overnames nog het enige grote Nederlandse leasebedrijf en zijn er echt voor het Nederlandse bedrijfsleven. Naast grote klanten hebben wij ook heel wat MKB’ers als klant, en wij hebben in de afgelopen periode gemerkt dat daar zeker nog groeipotentie in zit,” aldus Van Veen.