Wiebes neemt alternatief plan branche integraal over

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Het enige goede aan dit plan (2e kamer kan het nog afwijzen) is de aanpassingen voor de MRB. De rest is nog steeds zwaar onredelijk. Ook de idee van RAI en Bovag om bij volgende aanpassing naar één bijtellingen percentage te willen is niet anders dan als “dom” en kortzichtig te kwalificeren.