ALD Automotive start consultancy-tak

Redactie Redactie
• Laatste update:

De mobility consultants van ALD adviseren bedrijven over alternatieve vormen van mobiliteit, of het vernieuwen en verduurzamen van de totale mobiliteit. Ook stelt het team mobiliteitsplannen op en ontwikkelt het nieuwe mobiliteitsdiensten samen met de klant.

ALD volgt daarmee Athlon Car Lease, dat eerder dit jaar al een consultancypoot oprichtte.

ALD Automotive heeft Pierre-Yves Meert als smart mobility consultant Benelux aangesteld. Meert werkte eerder als innovatieadviseur bij Athlon Car Lease, waar hij verantwoordelijk was voor diverse nieuwe mobiliteitsconcepten. Daarnaast is Arie Klut aangesteld als smart mobility representative.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ALD Automotive start consultancy-tak | Automotive Online

ALD Automotive start consultancy-tak

Redactie Redactie
• Laatste update:

De mobility consultants van ALD adviseren bedrijven over alternatieve vormen van mobiliteit, of het vernieuwen en verduurzamen van de totale mobiliteit. Ook stelt het team mobiliteitsplannen op en ontwikkelt het nieuwe mobiliteitsdiensten samen met de klant.

ALD volgt daarmee Athlon Car Lease, dat eerder dit jaar al een consultancypoot oprichtte.

ALD Automotive heeft Pierre-Yves Meert als smart mobility consultant Benelux aangesteld. Meert werkte eerder als innovatieadviseur bij Athlon Car Lease, waar hij verantwoordelijk was voor diverse nieuwe mobiliteitsconcepten. Daarnaast is Arie Klut aangesteld als smart mobility representative.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.